Get in touch

If you have any questions regarding yoga training, seminars or simply want to say hi to me, use the form on the right. I'll make sure I reply to you in a timely manner.

You can also find me on my Facebook page.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

News

Lecture & Meditation in Ljubljana, Slovenia on 18 May 2019

Biljana Mohan

Devi: “This is my humble contribution in presenting the consciousness that expresses itself through Mohanji to the open hearts and minds in Slovenia. Lecture/experience sharing and Power of Purity meditation with Mohanji Energy Transfer - in the capital Ljubljana, on Saturday 18 May 2019. Participants will be entitled to a special discount for Mohanji's Satsang on 8 June. All are welcome! “
In Slovenian: "Dragi vsi, prisrčno vabljeni na predavanje, pogovor in meditacijo z Devi Mohan, ki bo predstavila delo svojega soproga in duhovnega učitelja Mohanjija. Predavanje bo uvodnik v prihajajoče srečanje na Otočcu, ki bo v soboto 8.junija. Devi bo podrobneje predstavila nekatere tehnike (Zavestno hojo, Ples zavedanje, metodo Mai – Tri), ki jih že več let, redno prakticirajo številni po svetu. Nekatere od teh se bodo izvajale tudi v času programa na Otočcu. Predavanje je brezplačno. Prostovoljni prispevki za kritje stroškov organizacije so dobrodošli in se zanje že vnaprej zahvaljujemo."

Ljubljana poster.jpg