Get in touch

If you have any questions regarding yoga training, seminars or simply want to say hi to me, use the form on the right. I'll make sure I reply to you in a timely manner.

You can also find me on my Facebook page.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Novosti

Grupni Mai-Tri tretman u Sloveniji, u Lenartu, 19. septembar 2019.

Biljana Mohan

Globalni ambasador Mohanđi Fondacije, Devi Mohan, održaće grupni Mai-Tri tretman po prvi put u Sloveniji. Cilj ove metode je duboko unutrašnje čišćenje i otklanjanje što je moguće više karmičkog prtljaga koji se može otpustiti. Duboko čišćenje, praćeno blaženstvom zahvalnosti i energije više frekvencije zasigurno će ovo veče učiniti nezaboravnim. Svi su dobro došli!

***

Devi Mohan, globalna ambasadorka Mohanji fundacije bo prvič v Sloveniji vodila skupinski tretma po Mai-metodi, še enem Mohanjijevem darilu. Ta metoda ima za cilj odklanjanje blokad in karmične prtljage preko globoke poglobitve v sebe. Uspešnost tretmaja je odvisna od dovzetnosti prejemnika, kot tudi od njegove karmične preteklosti. Preživite večer v prelepi energij polni ljubezni in izkusite blaženost, razbremenitev in sproščenost, ki nastopijo po tretmaju. Ta prelep večer bomo zaključili ob pogovoru, druženju in izmenjavi izkušenj.

Pričanje iz preteklega skupinskega Mai-tri tretmaja, ki ga je imela Devi v Beogradu:" Doživela sem občutek osvoboditve od ogromne notranje teže, ki sem jo kdo ve kako dolgo nosila v sebi, a se je do sedaj nisem zavedala. Ta večer sem jokala, čeprav nisem vedela zakaj, čisto tako zaradi nekega vznemirjenja. Zatem sem zaspala, spala sem kot otročiček, naslednjih nekaj dni sem se počutila neverjetno lahko, kot metuljček. Po tretmaju sem prav tako ozavestila veliko stvari o sebi, svoji poti in vsemu tistemu kar morem spremeniti, da bi bila srečna in bi živela svojo resnico. Velika hvala draga Devi za nepozabno izkušnjo in za vse blagoslove, ki jih prejemamo od Mohanjija in iz višjih nivojev zavesti, preko vaših programov." M.Z., Beograd

Za vse informacije smo dosegljivi na devi@mohanji.org ali na tel. št. 051 784 579

Group-Mai-Tri-session-in-Slovenia-September-2019.jpg