Get in touch

If you have any questions regarding yoga training, seminars or simply want to say hi to me, use the form on the right. I'll make sure I reply to you in a timely manner.

You can also find me on my Facebook page.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Novosti

Ulazak u Vertikalu - Predavanje, Svesno Plesanje i Meditacija sa Devi Mohan u Zagrebu, 31. Marta 2019.

Biljana Mohan

Jedinstvena prilika da iskusite ljepotu Svjesnog Plesanja i meditacije uz jedan predivan program koga vodi Devi Mohan, Mohanjijeva supruga i veleposlanica Mohanji Fondacije u svijetu.

SVJESNO PLESANJE

Svjesno Plesanje je predivna oslobađajuća tehnika spuštanja i sprovođenja visokih energija kroz tijelo tokom plesa koji se bazira na svjesnom usmjeravanju pozornosti na čakre i krajnje prepuštenom pokretanju tijela. Takav ples nas vodi u osvješćivanje svog tijela i spoznaju sebe na sasvim novi način, kroz ljepotu i slobodu pokreta.

U ritmu zanosne muzike i vibracija koje proizvodimo glasom slavimo život kroz radost pokreta, dovodeći dušu i tijelo u savršeni balans.

Osvijestimo element zemlje u sebi zagrijavajući se uz ritmove Afrike, potecimo kroz život zaplovivši salsom, otvorimo svoje srce kroz pjesme slobode i ljubavi, istopimo se u zagrljaju Božanske Majke i utonimo u apsolutnu Svijest, slaveći našu vezu sa Sobom i Božanskim.

Iskusimo novu dimenziju Sebe kroz Svjesno Plesanje!

Za više detalja o Svjesnom Plesanju posjetite: https://mohanji.org/conscious-dance/

 

Nakon Svjesnog Plesanja, dok svaka stanica tijela vibrira, slijedi prelijepo uranjanje u meditaciju Moć čistoće.

MEDITACIJA 'MOĆ ČISTOĆE' uz mogućnost primanja Energetskog transfera

Ovo je prva meditacija koju je Mohanji primio telepatski sa viših razina svijesti i od 2007. God je dotakla mnoge duše diljem svijeta. Ova meditacija nam pomaže da se kroz zahvalnost i blagoslove koje šaljemo drugima oplemenimo i uzvisimo, a stupanj toga zavisi od nas samih i naše otvorenosti. Vjera je ključ.

Svakim meditiranjem događa se unutrašnje čišćenje. Ali kada izađemo u vanjski svijet, ponovno se onečistimo. Ako želite zadržati čistoću koju ste postigli u meditacijama, budite svjesni svake misli, riječi i djela. Sve što konzumirate mora biti čisto. Što je čisto? Nešto što je nesebično i ne sadrži nikakav oblik nasilja. Nikakav ritual ne može donijeti tu čistoću. Nesebična djela uzdižu čovjeka do onog najvišeg i u toj vibraciji ljubavi stanje meditacije se sve lakše postiže i održava.

Tijekom meditacije tko želi može primiti enegetski transfer koji se daje putem dodira preko krunske i čeone čakre. Prelijepa topla energija kao da nas topi iznutra. Energetski djeluje na individualnom nivou, čisteći naše energetske točke, blokade i suptilne kanale putem kojih struji naša životna energija.

Svrha ove meditacije je duboko unutrašnje energetsko čišćenje kojim se sjedinjujete sa vašom višom istinom, višom verzijom sebe. Ona pomaže da budete otvoreniji da ‘primite’ i ‘date’ ljubav u potpunosti, kao i da bivate u sadašnjem trenutku, odbacujući podsvjesne negativne impresije vašeg uma. Ne samo da dostižete uravnoteženost u okviru vašeg fizičkog sistema, već i bliskost sa vašom dušom koja sve pokreće. Na taj način, uobičajene aktivnosti podsvjesnog uma prenose se na svjesnost i dostižete stanje u kome šta god da radite ili šta god da se dešava vi postajete svjesni svedok svake vaše misli, riječi ili djela. Tada automatski započinje buđenje u vama samima.

Više o meditaciji 'Moć čistoće' i šaktipatu koga daje Mohanji, kao i o Mohanji energetskom transferu (MET) u koga je Mohanji inicirao oko sto ljudi širom svijeta (uključujući i Hrvatsku), možete saznati sa:

https://mohanji.org/power-of-purity/

https://mohanji.org/shaktipat/