Get in touch

If you have any questions regarding yoga training, seminars or simply want to say hi to me, use the form on the right. I'll make sure I reply to you in a timely manner.

You can also find me on my Facebook page.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Devi Mohan na dvodnevnoj radionici

Novosti

Devi Mohan na dvodnevnoj radionici

Biljana Mohan

Devi Mohan će Vas na dvodnevnoj radionici ovog vikenda (7. i 8. Travnja 2017.) povesti na joga putovanje po čakrama u trajanju od sveukupno 8 sati.

Ovo je drugi put da Devi dijeli svoja znanja i spoznaje iz oblasti Joge i drevnih znanja o čakrama i meridijanima u Studio One joga studiju u Splitu. Ovog puta Devi će dodati neke elemente iz Tradicionalne Škole Himalajske Joge, tako da verujemo da će radionica biti još intezivnija što se unutrašnjeg doživljaja tiče.

Razvijte dublje razumijevanje o ljudskoj auri, svakom pojedinom energetskom centru ( čakre) - njihovim karakteristikama, blokadama, Joga asanama i mantrama koje su dobre za balansiranje svake pojedine čakre, te životnim lekcijama koje su povezane sa svakom pojedinom čakrom i još mnogo toga. Prepoznajte svoja iskustva i dublje značenje istih dok budete putovali iznutra po čakrama.

Joga asane bit će na srednjem nivou, a teorija će biti obogaćena Devinim primjerima iz života na njezin autentičan, zabavan i poučan način. Toplo preporučujemo!

Pored ove Joga radionice, Devi će održati i meditaciju Moć Čistoće 7. Travnja u 19h, te intenzivne individualne seanse energetskog iscjeljivanja (Mai-Tri Iscjeljivanje).