Get in touch

If you have any questions regarding yoga training, seminars or simply want to say hi to me, use the form on the right. I'll make sure I reply to you in a timely manner.

You can also find me on my Facebook page.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Novosti

Grupni Mai-Tri tretman u Sloveniji, u Lenartu, 19. septembar 2019.

Biljana Mohan

Globalni ambasador Mohanđi Fondacije, Devi Mohan, održaće grupni Mai-Tri tretman po prvi put u Sloveniji. Cilj ove metode je duboko unutrašnje čišćenje i otklanjanje što je moguće više karmičkog prtljaga koji se može otpustiti. Duboko čišćenje, praćeno blaženstvom zahvalnosti i energije više frekvencije zasigurno će ovo veče učiniti nezaboravnim. Svi su dobro došli!

***

Devi Mohan, globalna ambasadorka Mohanji fundacije bo prvič v Sloveniji vodila skupinski tretma po Mai-metodi, še enem Mohanjijevem darilu. Ta metoda ima za cilj odklanjanje blokad in karmične prtljage preko globoke poglobitve v sebe. Uspešnost tretmaja je odvisna od dovzetnosti prejemnika, kot tudi od njegove karmične preteklosti. Preživite večer v prelepi energij polni ljubezni in izkusite blaženost, razbremenitev in sproščenost, ki nastopijo po tretmaju. Ta prelep večer bomo zaključili ob pogovoru, druženju in izmenjavi izkušenj.

Pričanje iz preteklega skupinskega Mai-tri tretmaja, ki ga je imela Devi v Beogradu:" Doživela sem občutek osvoboditve od ogromne notranje teže, ki sem jo kdo ve kako dolgo nosila v sebi, a se je do sedaj nisem zavedala. Ta večer sem jokala, čeprav nisem vedela zakaj, čisto tako zaradi nekega vznemirjenja. Zatem sem zaspala, spala sem kot otročiček, naslednjih nekaj dni sem se počutila neverjetno lahko, kot metuljček. Po tretmaju sem prav tako ozavestila veliko stvari o sebi, svoji poti in vsemu tistemu kar morem spremeniti, da bi bila srečna in bi živela svojo resnico. Velika hvala draga Devi za nepozabno izkušnjo in za vse blagoslove, ki jih prejemamo od Mohanjija in iz višjih nivojev zavesti, preko vaših programov." M.Z., Beograd

Za vse informacije smo dosegljivi na devi@mohanji.org ali na tel. št. 051 784 579

Group-Mai-Tri-session-in-Slovenia-September-2019.jpg

Tibet - transformacija svesti, Slovenske Gorice, Slovenija, 12. septembar 2019.

Biljana Mohan

Prezentacija o nedavnom iskustvu na Tibetu tokom Kajlaš jatre, meditacija Moć čistote, i širenje ljubavi, milosti i radosti u Lenartu, u Sloveniji ovog četvrtka.
***
Slovenske gorice, Lenart, Ptuj, Maribor in drugi - prisrčno vabljeni na predavanje in pogovor z Devi Mohan, ki bo pri Lenartu v četrtek 12.septembra, v Centru Slovenskih goric ob 18h.

Tokrat bo Devi pripovedovala o svojem zadnjem zaključenem potovanju v Tibet, čarobnih izkušnjah z yatre - romanja na Kailash, ki jih je doživela s skupino duhovnih pustolovcev iz različnih držav. Prav tako bo Devi govorila Mohanjijevem učenju na poti transformativne izkustvene duhovnosti.

Po predavanju sledi skupinska meditacija Moč čistosti, ki odpira srca in jih polni z brezmadežno milostjo. Tekom meditacije bodo sodelujoči prejeli Mohanji Energy Transfer, ki še poglablja doživetje meditacije in ima učinek čiščenja na vseh nivojih bivanja.
Prisrčno vabljeni in dobrodošli!

Prostovoljni prispevek

69665305_2775419292489259_3097629988396990464_n.jpg

Prelazak u vertikalu sa Devi Mohan, Ljubljana, Slovenija, 22. septembar, 2019.

Biljana Mohan

Radujem se što ću sa vama podeliti blaženstvo “prelaska u vertikalu” kroz moćnu kombinaciju Svesnog plesanja i meditacije Moć čistote, u Ljubljani, u Sloveniji, u nedelju 22. septembra. Svi ste dobrodošli.

Dragi vsi, ponovno prisrčno vabljeni na predavanje, pogovor, Ples zavedanja in meditacijo z Devi Mohan. Predstavila bo delo svojega soproga in duhovnega učitelja Mohanjija ter njegovo učenje na poti transformativne izkustvene duhovnosti. Skupaj boste izkusili tudi njegovo tehniko prehoda v vertikalo.

Ko svoje telo prosto gibljemo in usmerimo pozornost na specifične čakre, njihovo razumevanje in občutenje njihovih lastnosti, postane ples neverjetno učinkovita meditacija in močna tehnika uravnavanja čaker. Posledično preidemo v vertikalno dimenzijo in izkusimo blaženost lastne biti. V vertikalo vas bo popeljala Devi Mohan.

Po predavanju in Plesu zavedanja sledi skupinska meditacija Moč čistosti, ki odpira srca in jih polni z brezmadežno milostjo. Tekom meditacije boste prejeli Mohanji Energy Transfer (kratek prenos energije iz višje zavesti), ki še poglablja doživetje meditacije in ima učinek čiščenja na vseh nivojih bivanja.

Prisrčno vabljeni!

Cena dogodka 35€ (program in veganski prigrizki)

Prijave in dodatne informacije na:
Tel: 051 784 578
Mail: slovenia@mohanji.org

69470206_2762357520462103_1276043807367888896_n.jpg

Dan sa Mohanđijem u Otočecu, Sloveniji 8. Juna 2019.

Biljana Mohan

Neposredno nakon nekoliko divnih programa na Bosanskim piramidama, Mohanđi će održati satsang u Sloveniji, na mestu koje slavi lepotu prirode – prelepom Otočcu.

https://www.youtube.com/watch?v=iGg4C7ZVY1Y
Kao i uvek za vreme satsanga, Mohanđi će prenositi najdublje životne istine sa preciznošću, jasnoćom, jednostavnošću i svojim jedinstvenim humorom. Njegova učenja odišu direktnošću i praktičnošču, i kao takva su primenjiva u svakodnevnom životu savremenog čoveka. Dobrodošla je interakcija kroz pitanja i odgovore, mada su mnogi ljudi već iskusili kako se u Mohanđijevom prisustvu njihove najdublje sumnje razrešavaju, a da čak nisu ni postavili pitanje.

Program „Dan sa Mohanđijem“ obuhvata Svesno hodanje, Svesno plesanje, meditaciju, energetski transfer, i vreme za pitanja i odgovore tokom satsanga sa Mohanđijem tokom kojeg uvek pršti od energije. Za vreme pauze biće obezbeđen veganski ručak.
Program će se održati u malom mestu po imenu Otočec, u hotelu Šport, koji se savršenoo uklapa u prelpu prirodu i šumu kroz koju protiče reka Krka, 8. juna od 16h do 22h.
Molimo vas da dođete 30-45 minuta ranije, najkasnije u 15:30h, kako bi program počeo na vreme.
Zbog ograničenog broja mesta, preporučujemo da se prijavite za ovaj događaj što pre, tako što ćete poslati mejl na slovenia@mohanji.org
Uplata simbolične participacije je obavezna kako bi se pokrili troškovi organizacije. Za više informacija, pišite nam na slovenia@mohanji.org

M Otoces, Slov..jpg

Predavanje i meditacija sa Devi Mohan u Lenartu, Slovenija, 10. maja 2019.

Biljana Mohan

Dragi vsi, prisrčno vabljeni na predavanje, pogovor in meditacijo z Devi Mohan, ki bo predstavila delo svojega soproga in duhovnega učitelja Mohanjija. Predavanje bo uvodnik v prihajajoče srečanje na Otočcu, ki bo v soboto 8.junija. Devi bo podrobneje predstavila nekatere tehnike (Zavestno hojo, Ples zavedanje, metodo Mai – Tri), ki jih že več let, redno prakticirajo številni po svetu. Nekatere od teh se bodo izvajale tudi v času programa na Otočcu. Več bo povedala tudi o načrtih za Slovenijo – o gradnji centra dobrega počutja pri Sv.Ani v Slov. goricah, o čemer si lahko preberete tudi v intervjuju z Mohanjijem v majski številki Misterijev.

Začetnemu predavanju bo sledila skupinska meditacija Moč čistosti, med katero bodo udeleženci prejeli Mohanji Energy Transfer (kratek prenos energije iz višje zavesti), v katerem boste zagotovo uživali.

Predavanje je brezplačno. Prostovoljni prispevki za kritje stroškov organizacije so dobrodošli in se zanje že vnaprej zahvaljujemo.

59666377_2535619579802566_5927053021644062720_n.jpg

Novi programi Me čišćenja i M-osnažujuće transformacije u Los Anđelesu sa Devi Mohan, SAD, 25 i 26. april 2019.

Biljana Mohan

Posle predivnih programa u San Francisku i Sakramentu, sledeće mesto gde će Devi Mohan gostovati u okviru svoje ture po Kaliforniji je prelepi Los Anđeles. Detaljni raspored intenzivnog dvodnevnog programa koji će Devi voditi možete videti na posteru. Broj osoba za Mai-tri energetski tretman je ograničen zbog nedostataka vremena, zato vam predlažemo da se prijavite što pre.Flyer-1---LA.jpg